Vårt älskade Italien

Vi har nu varit i Italienska staden Bari i några dagar och acklimatiserat oss. Vi är här på kombinerad jobb- och semesterresa och varvar löparrundor med långa luncher på vår privata terrass och skönt häng i gamla stans gränder.
Vi har bland annat skrivit om Åsa Vesterlunds fortkörning, Måns Zelmerlöws lägenhetsaffärer och oblygt njutit av vår söndagsintervju i Aftonbladet med komikern Karin Adelsköld som till och med letade sig in på omslaget. Tack för det!
Vi har hunnit med att hitta en härlig beachbar som avslutning på våra kombinerade pw- och löparrundor. Stranden med det härliga namnet Pane e Pomodoro Beach (bröd och tomat-stranden) ligger utmed det lååååånga promenadstråket i Bari.
At bo i lägenhet gör också att man känner sig som en bofast vilket är underbart härligt. Vi går ned och köper färskt bröd och mozzarella till frukost och lagar då och då egen pasta till lunch.
Vi klagar INTE!
Ciao för nu!

Bröd- och tomatstranden…
Pasta med salsiccia till lunch!
Grappa och Limoncello är ett måste i Italien.
Flitens lampa lyser på terrassen.
Vill ni se en stjärna…
Kontoret.
Egengjord tonfiskpasta med lokala tomater som var helt ljuvliga!
Vi träffade två sköna engelskor när vi kollade kvartsfinalen mot just England på en bar. Man kan tro att det var vi som hade vunnit…
Italienare! Här har en hel familj dukat upp en fullödig lunch vid stranden med pasta och på bordet en flaska rödtjut. Härligt! Inga jävla kanelsnäckor och blandsaft där inte.