Var Gunilla Persson min dejt på Anna Books bröllop?

Igår lade Anna Book upp en film på sitt Instagramkonto där hon och familjen tittar på en film från sitt bröllop för 16 år sen. Ett bröllop som Hänt Extra sponsrade delar av.

Bröllopsbilderna tog min vän Jonas Hessman som syns i videon och själva bröllopsmiddagen ägde rum på numera nedbrunna Djurgårdsbrunns värdshus där bland andra Annas dotter Felicia sjöng en sång som jag nu glömt vilken det var.

Men det mysterium som dykt upp och som bekymrar Annas följare är om det är Hollywoodfrun Gunillla Persson som sitter bredvid mig i kyrkan. Svaret är helt enkelt att jag inte har en aning. Hon var inte min dejt som en del tror, men hon ÄR ju otroligt lik Gunilla.

Även Aftonbladets bloggare Trams-Frans och Bloggbevakarna på Nöjesguiden har legat sömnlösa hela natten över denna blonda kvinna. Kul.

Var Gunilla Persson på Anna Books bröllop?

Visst är det hon?

Följ mig gärna på Instagram HÄR!