Utlottning – storfilmen ”Fantastiska Vidunder”

Nu är det tävlingsdags!

Jag har fått tre exemplar av storfilmen ”Fantastiska Vidunder” på dvd där Harry Potter-författaren J K Rowling står för manus och David Yates för regin, samme man som regisserat de senaste fyra Harry Potter-filmerna. Då förstår ni vilken typ av film det är.

Filmen utspelar sig 70 år före handlingen i Harry Potter-filmerna. Det är början av 1900-talet och ett mystiskt väsen hotar att avslöja den hemliga trollkarlsvärlden. Den bygger på J K Rowlings bok Fantastiska Vidunder och var man hittar dem.

Bland andra ser vi Colin Farrell och Jon Voight som är magiskt bra i sina roller.

Så – tveka inte, skicka ett mail till mig och skriv Fantastiska Vidunder i ämnesraden. Adressen hittar ni under rubriken ”kontakt” på min hemsida. Jag vill gärna ha ditt mail innan den 27:e mars.

Lycka till!

Jag hra tre ex av filmen att lotta ut.
I en av rollerna ser vi Angelina Jolies pappa Jon Voight.
Scenografin och känslan är densamma som i Harry Potter-filmrna.

Följ mig gärna på Instagram här!