Tillsammans mot cancer

I veckan sändes den angelägna galan ”Tillsammans mot cancer” i TV4. Den direktsändes från Globen och många kändisar fanns på plats. Inte minst en del som själva drabbats av den hemska sjukdomen.

En av de första på plats var Katarina Hultling som fick bröstcancer 2011. Idag är hon friskförklarad, men medger att hon är rädd att den ska komma tillbaka. En annan var hyllade Kjell Wilhelmsen som fick bröstcancer. Han förklarade att han nu är symtomfri, men att han inte blir friskförklarad förrän tidigast om tre år.

Andra på röda mattan var underbart charmiga Dagny Carlsson, Sveriges äldsta bloggare med sina 105 år, radioprofilen Laila Bagge, Arga Snickaren Anders Öfvergård och TV4:s Jenny Alversjö som bar kvällens absolut snyggaste outfit, den var signerad Jennifer Blom, samma designer som gjorde kronprinsessan Victorias Nobelklänning!

Nu laddar vi för en weekend I London som inbegriper krogbesök på Sexy Fish, Hakkasan, The Ivy och mängder av pit stop för en värmande mulled wine och kanske en kall öl…

Katarina Hultling kom med Eva Hansen, generalsekreterare på CancerRehabFonden.
Carl Philips bästis Oskar Kylberg, hans Maria Nilssson, Camilla Läckbergs make Simon Sköld och Elias Saliba.
Kjell Wilhelmsen känner vi igen från ”30 grader i februari”.
Jenny Alversjö i kvällens tjusigaste outfit!
Anders Öfvergård var trumpen.
Den inte så ensamma mamman My Martens myste med sin blivande man Jonas Wesslander.
Anna Benson har gjort Blå Kokboken som säljs till förmån för kampen mot prostatacancer. Här med flickvännen Susanne Sperneder.
Robin Bengtsson berättade att hans mamma drabbades av cancer för fyra år sedan, men att hon idag är frisk. På galan sjöng han för henne.
Linnea är Anitha Schulmans svägerska.
Laila Bagge kom utan kärleken Korosh.
Patrik Sjöberg gjorde entré med snygga Ida Ovmar, skönhetsdrottning.
Underbara Dagny Carlsson, Sveriges äldsta bloggare, 105 år ung!
Globen var fin denna viktiga kväll!