Swing by Golfbaren peggar upp för julbord

Ibland blir man lite extra glad för en inbjudan och det blev vi när eventmaskinen Alexander Erwik bjöd in till provsmakning av det kommande julbordet på Swing by Golfbaren i Vasastan som ska serveras i november och december.
För oinsatta kan vi berätta att det är en inomhushall där man kan spela minigolf kombinerat med att äta en god middag eller bara ta en öl. Men då menar vi verkligen GOD middag.
Låt inte skenet bedra, det är lätt att tro att det bara serveras hyfsade hamburgare och club sandwich, men inget kan vara mer fel. SBG har väldigt hög svansföring när det kommer till maten och julbordet är inget undantag.
Serveringen gick till så att den kom in som en ”sharing”-dinner. Ingen buffé utan man fick in maten vid bordet på stora fat och så delade man och tog vad som bjöds och det man gillade.
Här görs julmaten med en välsmakande twist. Sillen var bland annat smaksatt med lime och passionsfrukt och en höjdare var friterad matjessill som varmt rekommenderas!
Andra höjdare var saftig tryffelskinka, rostade betor med karamelliserad getost och mjälla short ribs som smälte i munnen.
Det enda man behövde resa sig för att hämta och äta var desserterna, men det gjorde vi så gärna.

Får det vara en julpizza?
En underbar jävla jul!
Charkuterier som gås och anka.
Gravad lax och längst fram skymtar den fantastiska friterade matjesillen!
Paté i flera olika smaker med en relish på pumpa och tranbär.
Get-te god getost…
Mums!
Snyggaste äppelkakan vi sett!
Fore!
Dagens jultomte Alexander Erwik med Swing by Golfbarens PR-ansvarige Pontus Gustavsson Högkil.