Storslagen inflyttningsfest för BBS Group

Härom kvällen var det stor jubileums- och inflyttningsfest för BBS Group som består av kvartetten BerntzonBylund, Mindmakers, Socialminds och Wonderland med frontfigurerna Hans Bylund, Joachim Berntzon och Christina Saliba i spetsen.

Trots ett sjuhelvetes regnoväder så  var det en fantastisk uppslutning i de nya pampiga lokalerna på Eriksbergsgatan på Östermalm. Hundratals gäster fick en finfin VIP-behandling. Det bjöds på champagne i mängder och en fantastisk buffé som var imponerande byggd på höjden och som var en fröjd för ögat och gommen.

Bland gästerna noterade jag Camilla Läckbergs make Simon Sköld som fick representera familjen, Camilla var enligt Simon hemma och kammade ut löss från ett barn… Anja Pärson och frugan Filippa dök upp med resväskor, Tilde de Paula och Jenny Alversjö från TV4 tittade förbi liksom prinsessan Sofias bästis William Värnlid. Det var sagt att Sofia och prins Carl Philip kanske skulle komma, men de beslutade sig för att stanna hemma. PR-proffset Christina Saliba var ju tidigare Carl Philips PR-konsult och var den som fick honom att ställa upp i ”Hellenius Hörna” med succé som följd.

Wonderland är för övrigt en eventbyrå som arrangerar många av kändisfesterna ni ser bilder ifrån i veckotidningar och på sajter. Något de för övrigt gör jävligt bra.

Simon Sköld med Mia Jorpes från Wonderland.
Niclas Berntzon är vd på mäklarna Eklund Stockholm New York och det är hans bror Joachim Berntzon som är Christina Salibas partner.
Prinsessan Sofias bästis William Värnlid (höger) med Johan Andersson och Stina Andersson.
Stylisten Niklas Berglind, Tilde de Paula och hennes bror Alan.
Kakmonstret Roy Fares och TV4:s superkvinna Jenny Alversjö.
Författaren Pascal Engman drack drinkar med kompisen Sean Canning.
Artisten Rhys underhöll på festen och spelas flitigt på radio.
Mathias Lundström, Nobisgruppens Mikel Löfstrand och Daniel Larsson.
Företagsledaren Michael Storåkers tittade förbi.
Filippa Rådin och Anja Pärson dök upp med resväskor.
David Cederström och stylisten Peter Englund.
Författaren Henrik Fexeus.
Ann-Louice Dahlgren och Filminstitutets Jan Göransson.
Tack för festen, Hans Bylund och Joachim Berntzon!

 

Följ mig gärna på Instagram HÄR!