Sköna söndag med familjen

I lördags var det glöggfest på eftermiddagen och middag med grannarna på kvällen. Vi kom hem från glöggen en kvart innan gästerna skulle komma, men de skulle ta med sig maten så hjärtinfarkten uteblev.

Trevlig kväll som kändes i huvudet i söndags. Men inget inte lite mys med familjen och en löprunda kunde råda bot på.

Vi har ju Annas hund Elizabeth Taylor på deltid med hennes ex och likaså är jag varannan-vecka-pappa och när detta infaller samtidigt så är det underbart att se hur min dotter Vanessa har gjort Taylor, som hon kallas, till sin. Nu har tjatet om en hund på heltid börjat, men jag stretar emot…

Söndagar är också akrobatikdagar för V. Hon går på det i en skola vid Eriksdalshallen på söder så jag brukar passa på att klämma in löprundan under hennes pass. Igår blev det en sväng längst Årstaviken. Blir sjukt tidseffektivt.

Sånt gillar en tidspessimist som jag…

 

Följ mig gärna på Instagram 

2 svar på “Sköna söndag med familjen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.