Prisade favorithotellet Downtown Camper firar 1 år

Ett av våra absoluta favorithotell i Stockholm är avslappnade Downtown Camper vid Brunkebergstorg, tidigare 80-talsdoftande Sergel Plaza.
Med detaljer som utlånings-skateboards i receptionen och en ombonad inredning fjärran från ”ljust och fräscht” så är det här man vill hänga om man unnar sig en staycation i sin egen hemstad, ett underskattat nöje.
Själva har vi bidragit till hotellets så kallade Downtown Spots där besökarna kan få tips om var man kan se kändisar i Stockholm och det finns även en kortare ljudfil där Hasse berättar om dem. Går att hitta här.
Vill man hellre läsa på finska så gör man det här.
Härom veckan firade Downtown Camper 1 år och vid sidan om ett mysigt brunchfirande med inbjudna gäster så fick hotellet lagom till födelsedagen ta emot utmärkelsen Världens bästa urbana hotell och de har utsetts till världens bästa hang out av National Geographic.
Bara en sån sak.
Ettårskalaset bjöd på langos med löjrom, en köttbun och en taco med koriander som Anna älskade…
En härlig eftermiddag där vi sprang på magikern Julien Dauphin som trollade för gästerna, influencerduon Aina Lesse och Thomas Sekelius och PR-proffset Mia Jorpes på Wonderland event.

Mysiga rum med djupa fönster man kan hänga i!
Snyggt.
Aina Lesse och Thomas Sekelius.
Fredrik Reling och doft- och skönhetsexperten Alexander Catalan.
Mikael Löfstrand från American Express med pojkvännen Daniel Larsson.
Julien Dauphin njöt av lite langos med sin fotograf.
Matsalen på Downtown Camper.
Mia Jorpes med Jason Morvan.
Löjligt läckra langos.