Marcus Birros stora kärleksroman

Det är inte utan att man känner sig som man har ett finger med i spelet här.

Visst, Marcus Birro och hans blivande fru Michaela hade hittat varandra och smög med sin kärlek, men det var jag och frun som först skrev om förhållandet och sen har vi följt dem och deras vedermödor, uppgångar och fall och sedan lycka.

Denna emotionella berg-och-dalbana har Marcus och Michaela gått igenom på bara ett par år.  Från jobbig skilsmässa för båda två till att skapa sig ett liv tillsammans med två barn var i ett gemensamt bo, svårigheter, uppbrott och sedan på något sätt hitta tillbaka till varandra igen och nu planera bröllop.

Boken ”Lämna mig aldrig” skulle bli en uttalat  mycket bitter skilsmässoroman och uppgörelse, men har nu landat i en kärleksfull roman som får finfina recensioner.

Härom kvällen var det releasefest för boken på Taverna Brillo vid Stureplan i Stockholm. Författarkollegor och andra dök upp för att mingla och umgås. Sångerskan Michaela de la Cour hade till och med samma eftermiddag bestämt sig för att måla en tavla till Marcus som hon räckte över med varsam hand.

– Akta, den kanske inte har torkat, sa hon.

Det här var Marcus andra försök att ha en releasefest för boken. Första gången var planerat till den fredag då det fasansfulla terrorattentatet ägde rum då en en dåre mejade ned folk på Drottninggatan i Stockholm .

Metros chefredaktör Staffan Erfors tittade förbi.
Li Gullaksen och Linda Persson från Petré Event köpte varsin bok.
Michaela de la Cour hade målat en tjusig tavla till Marcus.
Katerina Janouch ville inte missa Birros release.
Lennart Persson kom utan sin Nyamko Sabuni.
Inspiartören Olof Fröhlander, poeten Bob Hansson och journalisten Fredrik Strage.
Marcus Birro med sin älskade Michaela!
Fru Anna Shimoda skålade med Annika Bladh som ger ut boken på sitt förlag Bladh by Bladh.

Följ mig gärna på Instagram här!