Lotta Gray lurade döden

Jag minns det väldigt väl. Jag fick höra att min kollega på Se & Hör, Lotta Gray, hade fått cancer, men mer visste inte personen som berättade det.

Vi stod ju bredvid varandra på kändistillställningar och Lotta såg stark och frisk ut och jag minns att hon hela tiden pratade väldigt öppet om sjukdomen och det var både befriande och lite obehagligt. Men någon elefant i rummet fanns aldrig, hon var transparent och ärlig och skör.

– Jag vill inte dö, Lennox behöver mig, kunde hon säga.

Lennox är hennes 11-årige son och säkert en stor del i att hon efter flera år av behandling till slut friskförklarades efter en imponerande kamp. En kamp som hon nu satt på pränt i en bok som kort och gott heter ”Himlen kan vänta”.

Den hade hon och förlaget releasefest för härom veckan tillsammans med eventbyrån Subito.

Bland gästerna märktes nyhetsduon Henrik Alsterdal och Anders Pihblad, Susanne Axell från ”Fråga Doktorn” och legendaren Arne Weise som förklarade att han mår sisådär just nu.

Kvällens starkaste ögonblick var när Lottas nya kärlek Jonathan Emparan höll ett känslosamt tal till sin numera friska flickvän.

Susanne Axell hamnade mellan snyggingarna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal.
Subitos Daniel Lindroth med sin vän Arne Weise.
Gert Fylking hängde med sonen Figaro.
Lottas kollega och vän Leif Schulman kom med hustrun Ann och en flaska skumpa. De firade för övrigt 45-årig bröllopsdag i helgen! Grattis till det!
Kändisar i signeringskö: Nina Gunke och Annika Duckmark.
Lotta med undertecknad och min söta fru Anna.
Shirley Clamp kom sent med dottern Vilja.

 

Följ mig gärna på Instagram här!