Kändisparets återförening på Noppes sommarfest

Godhjärtade och härlige adelsmannen och nöjesentreprenören Carl-Adam ”Noppe” Lewenhaupt valde i februari att avsluta sitt liv och efterlämnade sig fru och bonusson och ett tomrum som blir svårt att fylla.

Leo Lewenhaupt ska dock axla Noppes mantel och driva medlemsklubben Noppes vidare och härom kvällen stod han och mamma Lee som värdpar för Noppes årliga och mycket efterlängtade sommarfest som traditionsenligt hålls på Café Opera av utrymmesskäl.

Stammisar och vänner till Noppe slöt upp denna ljumma sommarkväll. Inte minst Noppes ”son” Kicken och Carola som båda var väldigt nära vänner. De har ju dessutom varit tillsammans så när de fick syn på varandra i vimlet återförenades de i en öm och innerlig kram. Även Carolas pojkvän Jimmy fanns på plats och han och Kicken hälsade vänligt.

Annars var det mesta som vanligt. Champagne av det egna märket Noppes i glasen och uppträdanden av finfina artister. I år var det Eric sade som sjöng och i DJ-båset hittade jag amerikanske arvtagaren Balthazar Getty som även är skådis och med i nya ”Twin Peaks”.

Leonard och Lee Lewenhaupt tog emot gästerna.
Leif och Ann Schulman skålade för Noppe.
Jessica Wahlgren och Carolina Neurath var sommarfina.
Magnus Hedman och Martin Melin höll sig på mattan.
Noppes vän Andra Lettström kom direkt från London.
Eric Saade gjorde tummen upp för Noppes sommarfest.
Carola och Kicken var glada att se varandra.
”Vad långt hår du har fått!”. ”Detsamma!”.
Sen ägnade Carola all uppmärksamhet åt pojkvännen Jimmy.
Undertecknad med Balthazar Getty.

Följ mig gärna på Instagram HÄR!