Johanna Toftbys lyxiga releasfest för boken ”30 om dagen: En livsresa”

Nu är vi hemma i Stockholm igen efter några minst sagt dekadenta dygn i Göteborg – allt tack vare gulliga Johanna Toftby.
Hon har som ni kanske sett i släppt boken ”30 om dagen: En livsresa” och det firades med en storslagen fest på pampiga Bon Bon Bar som ligger i direkt anslutning till Clarion Post där vi också hade ynnesten att få bo.
Under den generösa aftonen bjöds det på bubbel i mängder, god plockmat och flera uppskattade scenframträdande. Ett av dem stod naturbegåvningen Johanna Beijbom för – ett namn alla borde lägga på minnet. Vilken pipa! Vi skulle inte bli det minsta förvånade om den tjejen slår igenom stort snart.
Under kvällen tjötade vi hur som helst med flera goa Göteborgare såsom Johanna Toftbys fästman Janne Fors, Glenn Hysén och Anders Frisk. Det blev med andra ord en helkväll att minnas!
Men om vi skippar festligheterna för ett tag och fokuserar på kvällens huvudperson – Johannas och hennes bok – så går det att läsa följande om den hos förläggaren Bladh by Bladh:
”Den 27 oktober 1996 föddes en liten kille, min son Louis, tre månader för tidigt på förlossningen i Skövde. Bara en dryg timma senare var Louis borta igen för att aldrig komma tillbaka. Han skrek när han föddes, jag fick hålla om honom och han var varm, men han levde bara en kort sekund. Han lämnade ett hål i mitt hjärta och i min själ som aldrig kommer att läka. Jag fick inte se honom växa upp, ändå finns han alltid med mig.
I flera år efter förlusten av den nyfödde sonen var panikångesten Johanna Toftbys ständiga följeslagare som behärskade hennes liv. Hennes kropp tog också stryk och till slut orkade hon knappt gå runt kvarteret. Hon hade nu fått två friska barn, men i jakten på att bli den perfekta mamman förlorade hon sig själv och var så rädd för allt som kunde hända att hon knappt vågade leva.
Vägen från ångesten till ett lyckligt liv började med ett läkarbesök och ett recept på 30 om dagen. Inte 30 tabletter, utan 30 minuters motion”.

Frågar ni oss låter det inte som något man vill missa. Grattis fina Johanna till boksläppet – och tack för att vi fick vara med på kalaset.
Här kommer en bildbomb från kvällen:

Johanna Toftby med fästmannen Janne Fors.
Puss, darling!
Stefan Odelberg var på plats.
Här har vi duktiga sångerskan Johanna Beijbom med pojkvännen Christoffer Alavik.
Staffan ”Bosson” Olsson var kalassugen!
Charlotte Jardfors och Frida Alexandersson som är gift med fotbollsspelaren Niclas Alexandersson.
Casper Janebrink från Arvingarna med fru Helena.
Arvingarna-kollegan Lasseman Larsson var också där med  frugan Therese Johansson.

Charlotte Bergman och Annika Bladh som är Johannas förläggare och ägare av förlaget Bladh by Bladh samt Camilla Runberg.

Eric Windzer och plastikkirurgen Fredrik Berne.
Eventarrangören Mikael Samuelsson  med hustrun Malin.
Förre fotbollsdomaren Anders Frisk med frun Erika.
Artisten Magnus Carlsson dök upp med maken Mats.

Johanna Toftbys döttrar Marilyn och Lisa-Marie ville förstås fira mamma!

Konstnären Kattis Palmnäs med Minna Ruohonen.
Glenn Hysén med fästmön Camilla Lendott.
Johanna Toftby med  mamma Annika Toftby.
Tania Markarian och Michela Castellari som var med i ”Småstadsdrottningar”.
Johanna Toftby och bokförläggaren Annika Bladh på scenen.
Stefan Odelberg chockade Johanna Toftby på scenen med ett korttrick och bar bringa!
Bubblet flödade under kvällen…
Det fanns även ett superfint dessertbord att sätta tänderna i.
Måste avsluta inlägget med en bild på vårt superfina rum på Clarion Post!
Champagne på rummet! Vilken lyxig måndag!