Jag fick en chock av det snuskiga på ”Måste gitt”-premiären

Årets första kändisvimmel har ägt rum. Alltid lika skönt att året kickar igång och den här gången var det fantastiska Mia Jorpes på Wonderland Event som bjöd in mig till galapremiären av den svenska filmen ”Måste gitt”.

Ja, jag undrade också varför Gitt måste hålla på, men det visade sig att jag hade missuppfattat allt. Gitt är slang för ordet dra så ”måste gitt” betyder helt enkelt att man måste dra, sticka, pysa.

Ja, ni fattar.

Det gjorde som sagt inte jag, men några kändisar med rötter i ”orten”gav mig en snabb kurs. Andars Adali från ”Stoppa tjuven” visste till exempel exakt vad det betyder och var snabb att introducera mig i snacket. Han lika snabba flickvän passade på att ge honom ett rejält punggrepp som ni ser och chockade nästan mig med sin snabbhet.

Filmen var uppenbart bra. Jag såg den inte, men av eftersnacket att döma på sociala medier så var den mer än sevärd.

Passar också på att visa hur dukningen på nyår hemma hos oss såg ut. Glömde helt bort att plåta under kvällen och det är ju ett bra betyg, då har man kul och annat att fokusera på än selfies och bilder på maten. Men frugan hade lyckats bra med dukningen, den var helt hennes förtjänst.

Anders Adali fick ett obscent tjuvnyp av flickvännen Jennie Bodén…
Frugan Anna med bästa Anders Pihlblad, TV4:s charmige programledare.
Fadde kom inte med ny flickvän utan en kollega på Underbara Bar där han jobbar.
Min vän och exkollega Leif Schulman gjorde sällskap med dottern Nicole.
Nyårsdukningen får en sista touch av frugan.

Vill ni följa mig på Instagram så blir jag jätteglad…