Ingen var putt på Golfbaren

Förra veckan  bjöd gulligt nog Alexander Erwik in oss för en helkväll på Swing By Golfbaren, en golfbar på Surbrunnsgatan mitt i centrala Stockholm där man spelar minigolf inomhus. Det var en supermysig lokal i sann 30-talsanda och på kvällens schema stod inte bara minigolf utan en trerättersmiddag i toppklass.

Men först var det som sagt en runda golf som skulle avverkas. Och jag, Anna, gick ut hårt och gjord en hole-in-one på första hålet! (Och det blev ytterligare en några minuter senare). Hasse fick i ärlighetens namn inte samma succéstart, men tog igen det med bravur lite senare.

Swings grundare Hans Olofsson var också på plats för att ge oss lite proffstips längs vägen. Han är för övrigt tvåfaldig världsmästare i minigolf, så han hade ju onekligen koll på läget.

Sedan väntade som sagt middag. Jag som har blivit en riktig Instastory-haj filmade och hashtaggade de goda rätterna som om det inte fanns någon morgondag – så pass att jag inte ens tog några bilder på maten… Men två filmer finns lite längre ner! Och är rutan svart, klicka ändå så dyker härliga middagsfilmer upp…

Göran Gillinger var på plats med frugan Jenna och söta dottern Luna.
My Martens dök upp med kärleken och Basic Elements-profilen Jonas Wesslander.
Minigolfmästaren Hans Olofsson och Alexander Erwik som bjöd in oss.
Swing it! Ola Lauritzson var taggad!
Vilket gäng, va? Foto: Alexander Erwik