Högt i Tak på Årets Affärskrog

Härom kvällen drog vi till NK och Bobergs matsal där tidningen Dagens Industri ut sin årliga utmärkelse Årets Affärskrog. I år var det den nyöppnade restaurangen Tak som huserar högst upp i Petter Stordalens nya hotellkomplex vid Brunkebergstorg i Stockholm som tog hem utmärkelsen.

Det är som alltid en smakfull tillställning och fullt av krog- och matprofiler på plats. Festplatsen Bobergs Matsal som matlegendaren Björn Franzén tog över 2015 och som i sin tur blev Årets Affärskrog under sitt första år, är värt ett besök i sig.

Lika traditionsenligt var det Bindefeld AB som bjöd in och bland gästerna märktes krogprofilerna Pontus Frithiof, Sayan Isaksson som öppnade hyllade sushirestaurangen Råkultur och buttre Per Morberg.

Gladast på festen var definitivt Petter Stordalen själv som kom arm i arm med Taks kreativa ledare och vinnare Frida Ronge. DI:s motivering till vinsten lyder:

”Högt över gamla Klara svävar stans hetaste nykomling. Här möts Japan och Sverige i ett mattempel under ett och samma Tak med UNN som gastronomisk spjutspets. Utmärkelsen Årets affärskrog 2017 går till Tak och UNN”.

Då säger vi grattis till Tak!

Kall, torr och gratis…
Pontus Frithiof med sin kollega Mario E Moroni.
Sayan Isaksson kom med Lina Öhlund.
Marianne Rundström gjorde sällskap med Jesper Långström.
Författaren Viveca Stens make heter Lennart.
Glenn Schiller och Monika Ahlberg skålade för Tak.
Stilig: Per Morberg.
Glada: Petter Stordalen och Frida Ronge från Tak.
Finfina Tak är värt ett besök.
Niclas Engsäll och Carolina Neurath tittade förbi.
Anna Shimoda pratade julshower med Artipelags vd Riitta Östberg.
Prisade talaren Olof Röhlander kom med flickvännen Maria Berghagen.

Följ oss gärna på Instagram HÄR!