Gott nytt normalt år!

2016 beskrivs av många som ett rejält skitår. Kan inte hålla med om just det, men högst mediokert. Förutom den lilla detaljen att jag slutade på Aller Media och blev min egen.

Nyårsafton har för länge sedan spelat ut sin roll som magisk kväll med förhoppning om ett nytt bättre liv och  en jackpot på Lotto. Idag är jag glad att jag har en fantastisk fru, ett härligt hem och en underbar dotter och överväldigad om det fortsätter så.

Ikväll blir det därför en fest med goda vänner, förhoppningsvis god mat (vi står för maten…) och en sjuhelvetes massa god dricka toppat med en pekannötpaj som kan vara det godaste i efterrättsväg jag någonsin ätit. Det är frun som står för den, men jag kladdade med pajdegen och fixade den. Men det är i ärlighetens namn innandömet man vill åt!

Gott nytt år på er och må 2017 bli ett bra sådant!

Ogräddad pekannötpaj.
Gräddad och färdig pekannötdröm!

Vill ni följa mig på Instagram så blir jag jätteglad…