Förlovningsdag med Arne Weise och Snövit

Exakt för tre år sen så var det nervöst. Jag hade planerat att fria på vår ”lilla julafton” som jag och Anna alltid firar den 23:e december. Ett bättre fång rosor var inköpta, ring hade jag inte vågat köpt till min kräsna, då blivande fru vilket blev dyrt, men hon var nöjd. Happy wife, happy… Yada yada…

Frieriet skedde sent på kvällen, hon sa ja och den nionde april gifte vi oss i Tokyo.

Men det är en annan historia,

Förlovningsdagen firades idag med en lunch på Östermalmskrogen Broms. Sen skulle vi springa förbi festfixaren Alexander Erwiks nypremiär av musikalen ”Snövit” på Maxim, men jag hade för första gången på 28 år tagit fel på tiden på ett kändisevent så vi kom exakt när alla hade satt sig… Eller nästan alla. Komikern Zinat Pirzadeh kom sent så henne fick vi en bild på.

Förlovningsdagen firades med lite champagne på Broms!
Och för min del en porchetta med surkål. Gott!
Alexander Erwik med Zinat Pirzadehs son, artisten Armand.
Lite senare kom Zinat med hela barnaskaran.

Efteråt sprangt vi till Sabis i Fältöversten på Karlaplan för att köpa lite sista minuten-mat och där sprang vi rakt in i underbara jultomten Arne Weise. På frågan hur han mår så svarade han mycket Arne-mässigt: ”jag är 86, men känner mig som 85!”. Vi önskade varandra god jul och han berättade att han ska fira jul med sin exfru Agneta som han har sonen Andreas och dottern Anna med. Vi kramades och tog en selfie innan vi hastade vidare och hemåt.

Kan man få en bättre början på julen än att springa på Arne Weise?

Nu ska vi fira lilla julafton igen som traditionen bjuder men i år blir det inga julklappar. Vi åker istället till Paris nu i januari för att ägna oss åt varandra och lite avancerad rea-shopping!

Följ mig gärna på Instagram