En sumotomte och en Aftonbladet-etta

Anna här. Julafton igår började på ett minst sagt bra sätt. Vi hade ettan på Aftonbladet – IGEN. Den andra inom loppet av 12 dagar. Snurrigt och helt jävla underbart!

Sist var det ju Arne Weise som rasade över det faktum att julvärdskapet spelades in i förväg. Den här gången var det Ingvar Oldsberg som basunerade ut sitt vrede och menade att det var ”horribelt”. Vi är inte sena att hålla med. Givetvis ska det sändas live. Tänk bara på alla människor som sitter ensam på julafton.

Efter en mysig julfrukost gav vi oss iväg till Edsbro för att fira jul med mamma och familjen. Och älskade jycken Taylor var också med, härligt nog. En stor diskussion uppstod dock snabbt. Vem skulle vara tomte? Alla vägrade. Till slut kom vi fram till (läs: tvingade) att bonusbror Nicke och fru Jessica skulle vara tomtar tillsammans. Jessica fick vara tomtemor och Nicke fick äran att vara sumotomte… Det blev en mindre smickrande uppenbarelse. Om man säger så.

Jag och Hasse gav inga julklappar till varandra. Förra året kom vi på att vi skiter i det och istället drar iväg på en resa. Då föll valet på Paris. Den här gången blir det London några dagar i januari!

Fina mamma!