En bildbomb från Ellegalan

Årets fest alla kategorier, kändismässigt och ha-begäret efter den exklusiva inbjudan hos alla som är något, är definitivt Ellegalan som äger rum i januari varje år. Ibland är kändisfester som kejsarens nya kläder; det verkar kul och lyxigt, men i realiteten är det absolut inte lika tjusigt. Ellegalan lever upp till alla högt ställda förväntningar och lite till.

Allt mycket tack vare inramningen som till stor del är eventlegendaren Micael Bindefelds förtjänst, men han bollar ju också med ett varumärke som andas lyx, flärd och fest.

2018 års upplaga var definitivt inget undantag. Det bjöds på Möet & Chandon i obegränsade mängder hela kvällen, det fanns en dry martini-bar och när gästerna gick hem fick de en goodiebag värd 3000 kronor! Där emellan bjöds det på en fantastisk buffé, party med grym dj hela kvällen och dessutom korades det en hel del vinnare. Som minister Alice Bah Kunde som blev Årets Bäst Klädda kvinna och Årets Blickfång som förärades mode- och PR-profilen Fredrik Robertsson.

Det enda tråkiga är att det nu är ett år kvar till nästa Ellegalan…

Här kommer en bildbomb från årets fantastiska gala (och ja, vi var bland de sista att gå hem…)