Dans till Vikingarna på Finlandsfärjan

Det råkade komma en Paris-resa mellan en härlig dansbandskryssning förra veckan med Nya Vikingarna på m/s Birka och idag så därav ett kortare blogguppehåll.

Men faktum är att jag och frugan åkte på kryssning med Nya Vikingarna med härliga sångaren Kenneth Wahlberg och lite motvilligt måste jag säga att det var väldigt kul och Kenneth skötte sin premiärspelning med den äran. Han ser ut som Elvis och låter som Christer Sjögren och det är en hyfsad kombo.

Det blev också ett klassiskt smörgåsbord på vägen hem och ett besök i tax free-shopen innan det blev hemfärd och omedelbar packning inför Parisresan som jag återkommer till imorgon!

193 centimeter Kenneth och 173 cm Shimoda…
Om vi ska dra en vals så är det till ”Leende guldbruna ögon”…

 

Vill ni följa mig på Instagram så blir jag jätteglad…