Äntligen fick jag duscha

Det är ju alltid kul att komma utanför dörren och få lite luft, speciellt nu när man sitter mycket hemma och rör sig mellan datorn och kaffebryggaren och morgonduschen ibland får vänta till eftermiddagen…

Välkommet då att få en inbjudan av vår vän Camilla Runberg som är en driftig kvinna i sina bästa år. Hon har bli annat det danska smyckesmärket Pilgrim i Sverige och härom kvällen hade hon housewarming för sitt nya showroom på Kvarnholmen där hon för övrigt också bor. Alltså på Kvarnholmen, inte i sitt showroom… Det är en fantastisk lokal med panoramafönster ut mot Stockholms inlopp och Djurgården!

Många av hennes kunder och vänner var förstås inbjudna, som exmodellen Marcus Schenkenberg som är granne med Camilla på Kvarnholmen. Han kom och gick så fort att jag inte hann få en bild på honom…

Men andra gäster var Hasse Aro och hans Anna, Camilla är deras son Lorentz gudmor. Hon är även gudmor åt Peter Siepens dotter Rio men de hade fått förhinder.

Andra på festen var modellen Annika Duckmark och bloggaren och ensamma mamman My Martens som var så gullig att hon länkade till min blogg när hon skrev om kvällen. Så då gör jag likadant!

Magisk utsikt!
Härliga tjejerna Annika Duckmark och My Martens.
PÅ språng: Karolina och Johan Maceus och Tanja Fylking.
Med bästa Camilla Runberg.
Hasse Aro och frugan Anna hade sonen i barnvagnen utanför bild.
Skarpsynta ser att det även fanns en liten frågetävling under kvällen. Jag vann inget…
Mycket smått och gott.

Följ mig gärna på Instagram 

3 svar på “Äntligen fick jag duscha”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.