A day in the life

Jag har haft regelbundna arbetstider i över trettio år. Då känns det snudd på fel att ligga kvar i sängen, hasa runt i myskläder, äta lunch halv tre på eftermiddagen, ta ett glas vin och bestämma själv när jag ska jobba. Får man verkligen göra så?

Vanans makt är stor, men jag känner att jag kan vänja mig vid det här.

Så – en frilansares liv lite mer i detalj: Åt sushilunch med frugan vid Östermalmstorg och avslutade med en hiskeligt dyr kaffe på Espresso House innan jag hastade iväg på möte med entreprenören Jan-Emanuel som hade många intressanta idéer.

På eftermiddagen tog jag en sväng förbi min vän Christos Neos grymma café Mocco och han bjöd på eftermiddagsvin för att fira. Nåt.

Efter mezemiddag hemma avslutades kvällen med ett ohälsosamt långt bad i vårt kära utomhusspa.

A day in the life, för att citera Beatles.

Lunch och kaffe med frugan.
Möte med entreprenören Jan-Emanuel.
En kär ägodel; vårt utomhusspa.

Följ mig gärna på Instagram